sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Mys hos Annabajja

Kategori: Allmänt

Igår träffade vi äntligen våran älskade Anna-Maria ❤️ Så efterlängtat!! 


Bus och promenad med vovvarna blev det. Wilmer skrattade så fort han såg dem, ännu mer när de sprang runt eller busade, men mest när de skällde 😂 

Vi fick goa pannkakor som Anna-Maria och Alma hjälptes åt med- "mycket godare än dom vi gör hemma, mamma". 


Sen var det dags att packa ihop, röja upp efter huliganerna och åka hemåt. Klockan hann bli kvällen innan vi var hemma så Wille-mannen somnade i bilen och smidigt nog så var det bara att bära upp och lägga honom i sängen. Det tackar jag för! 🙏🏼

Lekplatshäng

Kategori: Allmänt

Usch och fy, igår vaknade jag på ett sånt där dåligt humör. Och fast man inte vill vara sådär sur så går det liksom inte bara att sluta vara det. 


Och så var jag själv med barnen eftersom Niklas var iväg hela dagen. Vädret var varken bra eller dålig och dagen kändes olidligt lång. 


Det klättrades, gungades, ålades, grävdes, hoppades och åktes rutchkana.Skriv inläggstext 

Natti natti

Kategori: Allmänt

Ja här ligger jag alldeles allena. Tänka sig så konstigt...

Haft en lugn kväll på jobbet. Skönt, men jag har svårt att komma ner i varv när det är så "lite att göra". Är ju så van vid att ha fullt upp hela tiden annars så det blir väldigt konstigt. 

Nu ligger jag iaf här nerbäddad och tycker mig nog ändå känna hur ögonlocken blir tyngre och tyngre... 


Mammas kille

Kategori: Allmänt

Nu börjar resan till Malaga närma sig med stormsteg. Bara drygt 2 veckor kvar 😬 

Jag, mamma, Alma och Wilmer ska spendera 8 härliga dagar i en lägenhet i Fuengirola 😎 

Idag kom dock ångeste över att flyga med herr "jag-är-överallt-hela-tiden-och-sitter-ALDRIG-still-nånstans"

Ha ha ha! Om man kan sätta fast honom med spännband kanske? Söva ner honom? 

Hjälp, va har vi gett oss in på?  

I lördags blev han redan 10 månader. Han går numera runt här hemma på egen hand. Är en väldigt glad, social liten skit som hejar på allt och alla. Favoritordet är "Dä" (där) vilket han säger och pekar heeeela tiden! 


Han äter oss redan ur huset 🤣 Är helt galen vid matbordet. Ska ha och smaka på ALLT. Hittills är det enda han inte gillar ägg och blomkål. Rätt bra jobbat ändå. Men han är allt en riktig envis mat-kille. Är ex hans banan slut före Almas så skriker han åt henne - "mm-a" (Alma) och pekar på hennes banan 😂 

Han älskar även att klättra i och sätta sig i sin leksaksback. Plockar alltid ur måttsatserna ur kökslådan. Ska alltid dricka ut Almas vattenflaskor och muggar. River helst ut allt ur Almas leksakskök. Har ständigt nåt i munnen. Tok-älskar vatten! Har numer börjat digga och "dansa" så fort man börjar sjunga. Gillar varken strumpor eller skor, de tar han av sig så fort han får möjlighet. 

Och så är han världens "mammigaste" kille 😍 "Mamma, mamma, mamma, mamma" 

Jag har honom för det mesta hängandes i benen. 

Om en vecka är det dags igen!

Kategori: Allmänt

Då är mammaledigheten över och allvaret börjar igen. Jag smygstartar redan imorgon med ett litet arbetspass 😉 Ska bli härligt! 


Ändå lite ångestladdat. Jag menar, det var det. Aldrig mer. 

Mina fina små älsklingar. Ni är min himmel här på jorden. Ni må driva mig till vansinne alltför ofta, men ni skänker mig såå mycket kärlek och glädje här i livet ❤️ 

Att rivstarta varje morgon...

Kategori: Allmänt

... är INTE min grej, men ändå är det så varje morgon startar här hemma. Wilmer är liksom inte den som gärna ligger kvar och myser lite i sängen 🙄 sån var Alma... nej han sätter sig upp i samma ögonblick han vaknar och sedan är röjandet igång! Det klättras över en och han försöker få tag i allt möjligt. Han klättrar dessutom gärna ur sängen också och kryper bort och väcker sin syster. Så det gäller att vara snabb!! 

Och jag vet ju att det inte är nån idé att gnälla, det är ju bara så det är och inget jag kommer kunna ändra på, men ändå är det så svårt att vänja sig. 

Längtan och dåligt samvete

Kategori: Allmänt

Känns som att jag genomgår någon form av kris här hemma. Jag har noll tålamod och känner mig slutkörd. Wilmer är såå aktiv och måste passas hela tiden, Alma är trotsig som tusan och konflikter uppstår flera gånger per dag...

Alma stör sig mer på Wilmer nu också. Tycker att han förstör och pillar på hennes grejer. Helt förståligt, men svårt att undvika helt. Önskar att jag hade mer tålamod och ork till att vara den pedagogiska mamman som behövs just nu. Hur får man det? 

Ringde min chef igår och bad om att få komma in lite extra och jobba nu i augusti för att få komma hemifrån lite. Känner att jag roddar runt allt här hemma, hela tiden och aldrig hinner tänka på mig själv. Så redan på måndag ska jag in och jobba ett pass, ska bli både skönt och roligt! 

Och samtidigt får jag givetvis dåligt samvete. Känner mig som en hemsk mamma som vill komma hemifrån. Men jag tror att jag blir en bättre mamma om jag får komma ut och ta lite luft.