sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Hösten traskar på...

Kategori: Allmänt

Jag tycker det kallt. Fryser både inomhus och utomhus ju! Brr... Det är verkligen höst på riktigt, men jag älskar att man får mysa ner sig här hemma med massa tända ljus! 

Det känns som att jag håller på att bli sjuk. Skav i halsen och en konstig känsla i kroppen. Och om det där zumba-passet jag och Sabina körde ikväll kommer göra det värre eller inte återstår att se. 

Zumba är riktigt kul! Sen att man känner sig som en krakel-spektakel med noll koordinationsförmågan det är en annan femma! Det är jobbigt och roligt ändå! Så skönt med en liten och lätt grupp med så man slipper känna sig dum. Nån som är sugen på att hänga på så hör av er! 

Annars lunkar allt på i vanlig ordning. Alma var på sitt första barnkalas för nån vecka sedan, vi har möblerat om i snart alla rum här hemma, Niklas är fortfarande sjukskriven för sin rygg, (men har äntligen fått gjort en magnetröntgen) och Alma trivs fortfarande bra på dagis. 


Dessutom ringde de från Toveks idag och sa att vår bil hade anlänt! Wihooo! Så nästa onsdag ska vi hämta den! Ska bli riktigt kul!