sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Onda knän och fullspäckat schema!

Kategori: Allmänt

Jag är trött. Jag vill inte jobba. Jag känner bara för att va ledig! Kanske är det så att man längtar extra mycket efter ledighet nu när vi precis planerar årets semester på jobbet. Har inget särskilt planerat för sommaren ännu, men hoppas på 6 veckor ledigt med Almisen och iaf 4 med Niklas... Återstår att se om man får det man önskat. 

Det är mycket på schemat nu framöver. I helgen blir det kalas x 2 och träff med morbror med familj som kommer upp från Småland. 
På fredag ska jag till läkaren för att äntligen kolla upp mina onda knän. Det är verkligen nåt som inte står rätt till med dom. Ena knäskålen är fortfarande öm och blå på sina ställen och på det andra så gör det förbaskat ont bak vid knävecket och ut på sidan. Buhuu! Hoppas att det inte är nåt alltför komplicerat och allvarligt. Jag hinner inte va invalid! 

Nästa vecka ska jag träffa en arbetsterapeut för mitt onda finger, ska på samverkansgrupp via jobbet och sen på fredagen ska jag, mamma och Erika till Åhaga och se "Freda". En riktig tjejkväll! Ska bli sååå kul! Då ska vi minsann dricka vin! 

Nu ligger jag bredvid världens finaste, goaste och roligaste tjej som finns. Min Alma! Så otroligt mycket känslor och kärlek till denna lilla människa. 
Kalas och födelsedagsfirande!

Kategori: Allmänt

I lördags hade vi lite kalas hör hemma för Almisen! En himla massa paket blev drt, till Almas förtjusning! Tack alla! Igår var det Almisen som vaknade först. Hon kom in till mig vid sängen, klappade mig på kinden och sa 
- "Mamma!"

Ibland blir det lite ombytta roller, men en mer nöjd tjej får man nog leta efter. Hon hade nämligen fått sova bredvid mormor hela natten. Lyckan var total! 

Sen blev det frukost och mer paket! Ett parkeringshus med en tillhörande liten bilbana fick hon av oss. 
- "Va faan är det vi har köpt?!" Uttryckte Niklas när Alma öppnade kartongen och det kom ut en sisådär 1000 olika delar. Ha ha! Det tog en stund, men sen så! 


Sen blev det mat och fika hos farmor och farfar... Och mer paket! Födelsedagen avrundades med lek och bus på Leos lekland. 
Alma 2 år

Kategori: Allmänt

För 2 år sedan kl.16.15 fick jag hålla dig i min famn för allra första gången. Den absolut bästa dagen i hela mitt liv! Världens sötaste lilla tjej! Dessa år har gått fasligt fort och jag är så otroligt glad och lycklig över att få vara din mamma, Almisen! Tack för alla roliga upptåg, för alla söta kommentarer, för alla härliga miner och ansiktsuttryck, för alla pussar, klappar och kramar, för allt gos, mys och bus som du alltid ser till att leverera. 


Du är bäst!! Jag älskar dig mest av allt och lite mer! Alltid du och jag! 


Ett stort grattis på din 2-årsdag! 

På benen igen

Kategori: Allmänt

Idag för två år sedan var jag höggravid, otymplig och allmänt slut. Slemproppen gick och vi började förstå att den där lill-krabaten i magen snart skulle titta ut... 

Det var början det... 


Kan inte fatta att tiden gått så fort? 

För övrigt har vi genomlidit ytterligare en förkylning med jätte-mega-hemsk hosta.. Igen! Denna gång fick vi dock utskrivet en starkare hostmedicin. Det blev räddningen! Alma hostade så hon spydde ner både sängarna och soffan. Har aldrig haft så mycket tvätt i hela mitt liv! Stackars Almisen... 


Nu har vi tagit oss igenom en "dagis-vecka" igen. Dock har jag fått vara hemma pga hemsk magkatarr. Usch och fy! Men nu är det som tur är bra igen! 

Nu är vi laddade för 2-årskalas med tårta, paket, ballonger och härliga människor!