sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Hostans återkomst!

Kategori: Allmänt

Då har hostan återkommit! I natt sov vi Max ett par timmar... Almas hosta ville inte ge med sig! Vi provade vatten, ljummen saft, högläge etc, men det hjälpte föga. Sliten zombie var bara mitt förnamn när klockan ringde vid 6 imorse... 

I helgen var vi hos morfar och Ninni. Vindsröjning och rensning stod på schemat. Jösses va mycket som fanns sparat! Leksaker, dagböcker, utklädningskläder... Ja lustan kan göras lång! Hittade t.o.m mina sparade grejer från arvingarnas fanclub! Ha ha! 

Det bjöds på rotmos, köttkorv och koke-kött! Mumsfilibabba! På kvällen stod pappa, alias Kenta G, för popcorn! Han skulle visa grabbarna sin popcornmaskin från förr, men de körde fast, det började ryka och osade bränt i hela huset. Ha ha ha! 


Då blev det popcorn i micron istället, noga övervakade! 


I söndags bar det av till Ullared. Oh my, säger jag bara! Innan vi fick parkering! Vi fick iaf köpt julklappar till alla barn och lite andra nödvändigheter. 


Nu är jag trött som bara den! Ligger verkligen på minuskontot när det gäller sömn. Ska försöka knö mig ner nu bland katter, barn och sambo... Alla tillsammans vettu! Puh... Godnatt... ZzZz

Leka, leka, leka

Kategori: Allmänt

Det har minsann varit en del regniga dagar nu. Man blir ju så trött! Får ingen lust till nåt... 

Vi har haft en ganska lugn helg, vilket har varit behövligt och skönt. Jag och Almisen har ju dessutom varit lediga både i fredags och idag med. Skönt! 

Mysiga morgnar med tända ljus och mys i soffan med min Alma-älskling! 


I lördags var vi hos Astrid, Elsa och Jannica. Bus, lek och fika blev det! Så roligt när de kan leka ihop och härja av sig lite... 

Idag hälsade vi på Sabina och Nellie. Alma har ibland lite svårt att förstå att Nellie är mindes och inte kan hänga med i hennes tempo, men annars gillar hon att klappa på henne och ge henne leksaker. Idag tyckte dom båda att det var jätteroligt när Alma sprang fram till Nellie och sa "Buu". Ha ha! 
Puss-och kramdagar!

Kategori: Allmänt

Två lediga dagar har spenderats med Almisen! Längtade så himla mycket efter henne i helgen när jag jobbade så det har varit sååå mysigt att pussas och kramas! 

Igår hälsade vi på Mimmi. Vi hade med oss bullar, eller "bulla" som Alma säger. Fikade, åt mat och slutligen fick Alma hallonkräm. Varje gång vi är hos Mimmi så ska hon ha kräm! 


Idag har vi varig hemma, busat och lekt. Gick en promenad till blomsterlandet och affären. Alma vill alltid köra en sån där liten kundvagn när vi är på Ica byttorp och handlar. Och visst hade hon tjatat om "bulla" hela promenaden, men denna lilla damen fullkomligt öste ner godsaker i den lilla vagnen. Chokladbollar, hallongrottor, bullar och mannafrutti XL. Ha ha ha! Dags för ett inlägg igen...

Kategori: Allmänt

Har haft fullt upp med jobb, ommöbleringen här hemma och Alma har hunnit med en omgång med förkylning,feber och hosta igen. Och veckorna rullar på! 


Vi är jättenöjda med hur vi möblerade om! Bytte plats på sovrummet och vardagsrummet och det tidigare matsalsrummet fick bli Almas egna krypin. Så skönt att ha hennes grejer samlade på samma ställe! Och dessutom trivs hon och tycker om att vara där och leka! 

Niklas har varit sjukskriven också! Stress, yrsel, skakningar och trötthet! Men äntligen är han på bättringsvägen och har börjat jobba igen...