sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Lite kvalitetstid och glädjande besked

Kategori: Allmänt

Ja där låg det på hallgolvet imorse, ack så litet i sitt kuvert, men åh så stort och glädjande. 

Vi satte Alma i kö till förskola redan i höstas och det var ju inte helt enkelt att göra 3 val. Första valet var givet, men när det gällde de två andra valen så gick vi till största delen efter närhet. Vi har en förskola bara 100 m ifrån oss. 

Strax innan vi fick besked om placering så fick vi från flertalet håll, oberoende av varandra, höra mkt negativa saker om just denna förskola. "Stora barngrupper, "stressig miljö", "osämja bland personal" o.s.v. Där fick Alma plats!  Kanske ska man ibland slå dövörat till och bilda sig en egen uppfattning.. Det som passar ett barn kanske inte passar ett annat. Men, det är redan nog så ångestladdat för mig, oss, det här med dagis. 

Niklas kontaktade den  placeringsansvarige, flertalet ggr, förklarade vår situation och våran känsla. Blev mkt bra bemött och vi fick göra ytterligare val för överflyttning. Men tadaaa - idag kom som sagt det glädjande beskedet om att hon fått plats på "Kärnhuset". Åh det verkar sååå bra! En sten har fallit från mitt hjärta... Det kommer bli toppen! 


Annars har vi idag varit ute och gått med mormor. Alma somnade gott i vagnen och medan mamma gjorde lunch så satt jag ute i solen ( och blåsten) löste korsord,och åt fläsksvålar. Vilken kvalitetstid, kände jag. Man är banne mej inte kräsen nu för tiden, det är det där lilla som räknas... Underbart var det! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: