sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Härligt väder och snorig näsa

Kategori: Allmänt

Har jobbat som en tok det senaste! Nu är det gött att kunna räkna ner, bara 3 pass kvar innan jag och Alma ska spendera dagarna ihop igen! Jag längtar!!! Så vad har vi gjort den senaste tiden? 
Vi var i djurparken förra veckan. Mycket populärt! Alma klappade getterna inne på "Barnens zoo" och sprang runt som en tok! Påsken var fin. Lite dans, vin och trevligheter på skärtorsdagen, först lite jobb på långfredagen och sedan trerätters hos pappa och Nina. 


På påskafton blev det stort kalas för mormor. Våran lilla Mimmi fyllde nämligen 80 år i söndags! God mat och dryck, mycket tjöt och många skratt. Och vädret var ju toppen! Underbart! Jag njuter verkligen av dessa soliga dagar! Tror dock att jag är lite allergisk för både näsa och ögon är irriterade. Har införskaffat allergitabletter nu så får vi se om det blir nåt bättre... 
Vi har hunnit grilla ett par gånger den senaste veckan. Mums!! Så skönt att ha tillgång till både uteplats och trädgård... 


Alma har upptäckt tvättmaskinen. Det bådar gott inför framtiden... Hon vill hjälpa till att plocka i och ur, trycka på knapparna och stänga luckan. 
Uggle-familjen har utökats också! 


Nej, nu är det sängdags! Klockan ringer 5.45 imon! Trevlig helg! 

Alma myser med Nellie

Kategori: videor

Rökfyllt kvällsmys

Kategori: Allmänt

Har verkligen inte haft nån tid över för att skriva den senaste veckan. Hoppas på bättring nu. Har jobbat mycket, ska ju snart gå hem på föräldraledighet igen och måste få mina timmar gjorda. Intensivt, men nedräkningen har börjat! 

Längtar efter att få spendera dagarna med vårt lilla charmtroll. Och extra spännande blir det att följa henne nu när det händer så mycket i hennes utveckling. 


Nu härmas hon som aldrig förr. Är det någon på tv som klappar händer, sjunger eller dansar så är hon snabb som tusan på att apa efter. Ha ha! Det är ljuvligt att höra denna lilla dam sitta och nynna... Och när hon "pratar" så drar hon numer långa ramsor. Det är inte bara "eh, eh," och pekande längre. 


Är snart dags att krypa ner under täcket, klockan ringer tidigt imorgon. Vi har haft en skön helg. Ja, skön är verkligen rätta ordet - 

Vi smågrejade här hemma i fredags, tog en promenad ner till stan och sedan blev det 
fredagsmys med familjen Johansson/Lundh som innefattade mat, gotta, tjöt och sällskapsspel. Alma knödde sig in i babygymmet bredvid Nellie för att gosa... (Film kommer). Så mysigt! 
Igår jobbade jag i några timmar. Sen hade vi riktigt familje-mys. Lek, bus, vila... När den lilla vildingen äntligen lyckades somna på kvällskvisten och jag och Niklas precis satt oss för att äta tyckte vi att det var lite små-ruggigt och kallt. Dags att tända en brasa i kakelugnen tänkte vi. Sagt och gjort... Bara det att det började ryka in!! Vi fick lite smått panik, stängde igen luckorna och drog i spjället. Inget hände. Mer rök började sippra ut vid luckan. Tillslut fick vi ordning på spjället! Det fick bli fortsatt mys i korsdrag... Så det kan gå! 

Idag har Jannica, Astrid och Elsa varit här och hälsat på hos oss. Vi åt korv med bröd, i alla olika konstellationer, lekte och busade. 

Blev färdig med min första uggla häromdagen... Visst blev den fin? Lekplatsen

Kategori: videor

Denna underbara sol!

Kategori: Allmänt

Ja den ger glädje och energi! Man vill bara vara ute hela tiden! 

Alma spenderade lördagen med mormor och moster då jag jobbade och Niklas var iväg på Stenungsbaden med jobbet. De var i stan och där shoppade Alma ett par solbrillor. Hon älskar sina solbrillor!! Det ser så otroligt härligt ut när hon sitter där i vagnen, i solbrillor, och är supernöjd. Ha ha! 
Och det är full fart! Hon ska knappt sitta i vagnen, hon ska GÅ! Gå, gå, gå! 


Igår var jag ledig och det var så mysigt att få spendera hela dagen med min goding. Morgonmys, lek och bus! Vi promenerade till stan, åt lunch i Stadsparken och sedan blev det lek på nya lekplatsen. Gunga och åka rutschkana var jättekul!