sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Morsans dag!

Kategori: Allmänt

Har världens finaste, snällaste, goaste, underbaraste och roligaste morsan i världen! Tack för att du är du och för att du alltid finns för mig, för allt du gör!

Älskar dig!

Pustar ut efter en lååång jobbhelg!

Kategori: Allmänt

Oh vilken lång helg det varit! Har jobbat 51 timmar på 4 dagar nu! Det känns i både kroppen och skallen nu kan jag lova! Men, men... Tur man har så bra jobb som man har! :)

Igår blev det Eurovision med mamsen efter jobbet! Nicke jobbade ändå natt och jag skulle ju börja jobba 7 imorses igen så det passade bra att sova hos mamsen! Jäklar vilken överlägsen seger! Wiihooo! Såå gött! Det var banne mej på tiden va?!

Nu är jag hemma i huset igen, har vattnat som tusan! Det är nackdelen med att ha så mycket växter och "frö-projekt", men det är kul!

Kikar bb nu och sedan blir det en go dusch och sängen i väntan på hjärtat som inte slutar innan 3. Har knappt setts nåt under helgen då vi har jobbat om varandra fullkomligt :( Buuu... men hinner ju få sova jämte honom i si sådär 2 timmar i natt i af, innan jag ska upp och jobba igen... That's life!

Nu tok-längtar vi efter våra kissemissar! Vi ska åka ut och hälsa på dom i veckan nu... Mys!!

Pust och stön!

Kategori: Allmänt

Sen jag flyttade till huset har jag insett att det ALLTID finns att göra! Det tar helt enkelt inte slut! Och trots att det är kul så kan det ändå ibland bli lite jobbigt, bli lite för mycket...

Den senaste tiden har vi tillbringat och ägnat tid åt trädgården. Och även om det ändå är mycket kvar så har det ändå börjat ta sig :) Underbar tid nu med när sommaren är på G!

Idag har vi hållit på hela dagen! Vi har rensat upp all byggnadsmassa som blev kvar i en hög utanför när skorstenen gjordes iordning och varit och slängt av det på tippen och sen har vi sågat och kluvit ved, kört hem veden och slängt av det i vedhögen! Puh så trötta vi är nu!

En veckas ledighet...

Kategori: Allmänt

Vart tar tiden vägen?!

Snart varit ledig en hel vecka, men jösses va tiden gått fort!

I onsdagskväll blev det ett besök på casinot med våra kära Tony och Carro! Mat, goa drinkar, dans till Donnez, spel och trevligt sällskap! En toppenkväll helt enkelt!

Och framåt småtimmarna satt jag och Carro vid black jack-bordet och körde järnet medan grabbarna spelade på en mer avancerad nivå. Men oj va bra det gick för oss! Och det tack vare proffs-Carro! ;)

I fredags styrde vi kosan mot Småland! Konfirmation stod på schemat för Koffe! I mina ögon är han fortfarande våran lilla skrutt-unge, men guuuud va han har blivit stor!!

Det blev i alla fall en underbar vistelse i Småland, med nära och kära! Tack för detta!

Ikväll har vi haft premiärgrillning här i Halsaryd! Mmm va gott! Nu är sommaren verkligen på G!

Vi har en mus i vårt hus...

Kategori: Allmänt

Ja fy bubblan va skraj jag blev när jag låg bakfull på soffan i söndags och Nicke plötsligt säger:

-"va fan, nu sprang det precis en mus över min fot..."

"TAAAA MEEEEEJ!" ropar jag genast, hoppar upp på rumsbordet och sträcker ut armarna... Ja inte åt musen alltså, utan Nicke ;)

För att göra en lång mus-historia kort så kan jag bara säga att jag haft mega ångest för att vara hemma, att jag tok-gnällt på Nicke om att fånga den och sovit hos mamsen för att slippa vara själv när Nicke jobbat natt. Han har tyckt att jag varit världens mes och varit sååå trött på mig de här dagarna!

Men den är fångad nu och.... DÖD! halleluja!

Tur att vi äntligen bestämt oss för 2 små kattungar!

Välkommen ut!

Kategori: Allmänt

Äntligen var det dags för jeepen att se dagens ljus igen! Som jag längtat! Så snälla vädergudar, låt det få vara sol och vår nu! Please...

Och "fröken frost" var tydligen här och tog mina fina pelargoner i natt. Vilken satans kärring! Våga inte komma tillbaka! Har ju laddat upp med hur mkt blommor som helst nu som bara väntar på att få komma ut...