sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Luntar-tajm!

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi luntat och eldat! Härligt att bli av med en massa skit och torrt gammalt gräs!

Sen blev det en riktig mys-fredag med lite öl och go mat i soffan framför tv:n

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/525428/images/2012/pic_194216063.jpg" class="image">

Helg!!!

Kategori: Allmänt

Har grejat och donat här hemma idag! Försökt få lite bättre ordning på kläder och grejer... Tagit mig en svängom med dammsugaren också!

Nu har jag satt mig ute i soldiset och öppnat mig en öl. Och nu tänker jag banne mej njuta för fullt av att det är helg!!

Mycket roligt står på helgschemat! Imorgon blir det dans i parken till Streaplers och på söndag ska jag och 7 andra party-pinglor bege oss ombord på Cinderella och rocka loss till Arvingarna!

Klockrent! Skål och trevlig helg!

Ja nu är det vår!!

Kategori: Allmänt

Älskar det underbara vårvädret vi har! Att solen värmer och att det är ljusare på mornarna!

Har tagit en paus i flytten, suttit i solen och bara njutit till lugnet och fåglarnas kvitter...

Ska strax in och göra klart det sista i lägenheten. På torsdag ska jag lämna över till nästa hyresgäst och det ska bli en befrielse vill jag lova!

Äntligen tv!!

Kategori: Allmänt

Idag har det hänt nåt fantastiskt! Papsen har varit här och fixat tv hos oss! Vilken lyx! Nu kan man äntligen följa BB och alla andra serier igen!

Annars har detta varit en bakisdag! Blev kanske lite för mkt vin igår så huvudvärken var ett faktum imorse... Men trevligt hade vi minsann! Vin och mat hos fröken Ekman och sedan en sväng på stan med Saboonee! ;)

Hjärtat ska snart iväg och jobba natten och för mig blir det fortsatt soffläge och melodifestivalen. Härlig lördagkväll!

Det är dags för fredagsmyyyys!

Kategori: Allmänt

Äntligen helg! Jag känner mig helt slut! Tänk att en flytt och mkt jobb kan ta så på krafterna! Tyvärr har det satt sig på mina leder nu... Var såå nära att börja lipa på jobbet imorse för att handlederna och händerna värkte så.

Men nu ska vi rycka upp oss tänker jag! Allt löser sig och det går över! Firar helg med min fröken Ekman ikväll! Vin, mys, mat, tjöt och musik! Mmm! Me like, a lot!