sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Lovefilm

Kategori: Allmänt

Jag har turen att få pröva på lovefilm tack vare att jag är buzzador. En otroligt bra tjänst för hyrfilm! Bara att välja ut vilka filmer man vill se och lägga till dom i sin "hyrlista". Filmerna skickas sedan direkt hem till dig och när du kollat klart skickar du tillbaka dom i ett färdigt returkuvert, utan extra kostnad, varpå nya filmer från "hyrlistan" skickas ut. Klockrent!

Att hyra film har aldrig varit så enkelt! Man har alltid nån bra film hemma att kika på helt enkelt!

4-dagars-ledigt!

Kategori: Allmänt

Ja då var det helg igen då, ja i alla fall redan för mig. Lovely! Men inte ska jag ligga på latsidan för det inte! Nej här ska målas, städas, handlas och dansas!

Har spacklat färdigt väggen i hallen idag och jag tror det kommer bli riktigt fint när det väl är klart!

Mitt andra projekt är att få färdigt vårat "garderobs-rum". Jag vet, påhittat ord, men... Det är så litet så jag vet inte ens om jag kan med att kalla det Walk-in-closet... Ha ha!

Har hört att vårvädret är på gång med... Kan det vara sant?! Igår fick jag iaf vårkänslor på nytt när vi var ute och grejade med veden... Plockade finfina vitsippor också! Det är vår om nåt!!

Ännu en helg är över!

Kategori: Allmänt

Ja då var hegen redan över! Det blev en väldigt mycket lugnare helg än planerat... Men så här i efterhand så har det nog bara varit bra för oss då vi kört på väldigt hårt med flytt, renovering och jobb det senaste.

Både i fredags och lördags har vi haft hantverkare här som håller på att fixa skorsstenen. Ja sånt tråkigt måste tyvärr också fixas :( Ibland känns det som att vi knappt hinner slutföra ett projekt innan nästa dras igång, vilket slutar i en enda röra! Men, men... det tar sig! Och visst är det kul att alltid ha projekt på gång. Det är ju så det är att ha hus... bara att gilla läget! Och det blir ju sååå bra!!!

Sjukstugan

Kategori: Allmänt

Ligger på soffan med godisskålen i högsta hugg! Det är ju lördag minsann!

Skulle varit på fest ikväll med KB's gamla innebandypolare, men han ligger däckad med vrålförkylning och feber :( Så det fick vi ställa in... Tråkigt värre, men se det där baceluskerna rår vi inte över! Hoppas att jag inte blir smittad...

Istället har jag ägnat dagen åt att måla klart i hallen. Fint blir'e! Och en film har jag också lyckats avverka... Gött!!

Igår fyllde rara lilla mormor år så det vankades släktkalas! Mycket trevligt! Go mat och mumsig tårta!

Nej nu ska jag pyssla om min lilla sjukling och fortsätta njuta av helgen...

Oturs-förföljd?!

Kategori: Allmänt

Har haft sånt jäkla oflyt den senaste tiden! Efter dans till streaplers i Boråsparken förra månaden fick jag en sån armbågs-smäll i tinningen som gav mig en lindrig hjärnskakning!

Det blev till att ligga på soff-locket i nästan en hel vecka. Skönt kan man tycka, men fyyyy va rastlös jag blev! Och försökte jag göra nåt som krävde lite ansträngning så blev det illfart till toa för att kräkas :(

Så det kan minsann va farligt att gå på dans och bugga! ;)

Förra veckan skulle jag vara lite redig och hjälpa till här hemma med veden innan jag skulle till jobbet. Nåt jag verkligen ångrar nu kan jag lova....

Skulle hugga till lite tändved med yxan... Vilket givetvis resulterade i att jag satte yxan i fingret! Halva nageln borta och blodet bara rann, rann och rann!

Fick bli vårdcentralen lite snabbt innan jobbet. De konstaterade att jag haft tur som inte huggit av fingertoppen och inte förstört nåt i benet. Men sen blev fingret minsann rejält inpackat! Tänk att ett skadat finger kan göra en så invalido?!

Cinderella-kryssning!

Kategori: Allmänt

För 4 veckor sen drog jag och 7 härliga brudar iväg på en party-kryssning med Cinderella! Arvingarna spelade och stämningen var på topp! :) Mycket skratt, lite dans, lite sång och mkt bärs! Tack alla inblandade för en toppen resa!!!

Uppdatering...

Kategori: Allmänt

Ojojoj... Nu var det bra längesen jag uppdaterade här ser jag! Har så mkt att stå i hela tiden förstår ni ;)

Får ta och dela upp inläggen lite för annars fungerar det inte med blogg-appen och alla bilder!

Våren kom ju, men försvann tydligen lika snabbt igen?! Jag hann i alla fall med att få ordning i vårat uterum och att få upp studsmattan! Vi har också gjort ett jäkla röj bland buskarna i trädgården, vilket blev såå bra! Me like!