sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Partaj!

Kategori: Allmänt

Ja det blev minsann ett redigt partaj hos Sabbe igår! Åh va roligt det var! Och jag är otroligt tacksam över att jag kunde vara med ändå med tanke på att jag låg i sängen halva dagen med världens migrän-anfall! Usch och fy som jag mådde...
Idag har det inte blivit många knop gjorda vill jag lova. Men såå skönt att bara ha en redig slappardag utan några måsten!

Äntligen helg!

Kategori: Allmänt

Jag är så trött så ögonen går i kors! Hade kunnat göra mkt för en riktig mys-och slapparkväll just idag... Men icke! Dags att göra ett litet röj här hemma efter några dagar hos godingen... Hur kan det bli ett sådant kaos av grejer överallt när man inte ens varit hemma?

Ikväll blir det en träff med "Malungs-gänget" hemma hos mig. Lite vin och kortvisning ;) Blir nog en hel del skratt och tillbakablickar!

Och äntligen har jag fått klart mitt lilla "skåp-projekt" ute hos godingen! Visst blev det fint? Är faktiskt riktigt nöjd!

Myshelg!

Kategori: Allmänt

Eftersom blogg-appen fungerat sådär lagom bra så har bloggandet uteblivit helt denna helgen :( Tråkigt! I fredags överraskade mamsen mig och syster med en go middag på thai silk. Mycket gott och trevligt! Tack underbara mamma för det!
Efter det blev det en öl på bishop där Jenny och Knallen joinade en stund med. Jag vet inte riktigt vad som hände där ett tag, men i min telefon finns minsann en hel bildserie av Jenny och mamma med diverse miner ;) He he...
I lördags tog jag mig i kragen och äntrade Boråsparken för lite dans till Donnez och Martinez! Och trots att jag inte var upplagd för detta och hade den där riktiga orken för dans så blev det ändå en toppenkväll! Resten av helgen har spenderats med godingen, vilket har varit underbart!!

Tack för den här säsongen!

Kategori: Allmänt

Nu var det dags för jeepen att backas in i garaget hos farfar och vila över vintern! vi ses till våren igen!

Nattsvart

Kategori: Allmänt

Vilken tur att vi åkte hem till mig igår kväll!! Här hemma var det nämligen kolsvart! Ingenting fungerade! Det fick bli till att ringa hyresvärden... Men va skulle han göra blev frågan?!?! Hmm... Tur att grannsämjan är på topp i det här huset så att man kan ta hjälp av kunniga grannar. Det visade sig att min elmätare pajjat, så i väntan på att Borås elnät-snubben skulle komma så fick det bli stearinljus och mys :) Så det kan gå! Man inser verkligen inte hur beroende man är av all elektricitet innan den är borta...

Ute på landet!

Kategori: Allmänt

Idag stog det ledighet på schemat! Lovely! Men inte har jag legat på latsidan för det! Det blev målning av KB:s hall och sedan en sväng med Annafiia ut till goa Linda och hennes familj... Och djur! Jag har sagt det förr, men jag säger det igen - Vilket underbart, mysigt, fridfullt och gulligt ställe de bor på! Vi fikade, kollade in alla söta hästar, lekte kurragömma och busade med barnen! En riktigt mysig eftermiddag! Hoppas på repris snart igen!

Svamprensning och tacomys!

Kategori: Allmänt

Idag har det minsann rensats svamp! Vi fick en hel bärkasse trattisar av Tony... Så snällt så! Men jag kan ju erkänna att det inte är så särskilt roligt att rensa den! Men nu är svamplagret i ordning! Lördagen har även ägnats åt alfapet där jag utklassade KB fullständigt! Wihoo! Nu spenderas kvällen i Sabbes och Evves våning där det är tacos och gårdagens idol-avsnitt som gäller! Myspys!