sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Hem ljuva hem! Jag är tillbaka i Borran ef...

Kategori: Allmänt

img_0060 (MMS)

Hem ljuva hem! Jag är tillbaka i Borran efter en kanonvecka i Strömstad! Vi har verkligen haft jätteroligt och mysigt! Veckan har bestått av sol och bad, sälsafari, logdans, schlagershow med 3-rätters, grillning, shopping, en himla massa skratt och mysiga kvällar på altanen! Det kunde helt enkelt inte kunnat bli bättre! Stugorna vi bodde i var jättefina och på området fanns allt man kan tänka sig... Jag rekommenderar verkligen Daftö Resort! Perfekt för barnfamiljer dessutom och nära stan!  Och vad hade denna veckan varit om inte vi haft med oss sådana underbara resenärer! Helt fantastiska är dom! Igår var i stort sett alla lite deppiga och ingen ville åka hem... Det blev ett tårfyllt farväl i eftermiddags när vi anlänt till Borås igen. Men samtidigt ser jag det som världens bästa betyg!

Laddar upp med en rejäl frukost nu innan d...

Kategori: Allmänt

img_3168 (MMS)

Laddar upp med en rejäl frukost nu innan det är dags för att ge sig iväg mot Strömstad med härliga FUB-gänget! Vädret suger ju rent ut sagt, men det sägs att det ska bli bättre under veckan. Hoppas, hoppas!  Hade en fin kväll med godingen igår och slutligen joinade även fröken Ekman för lite bowling! Somliga förlorade ju ett vad vilket resulterade i att han fick springa naken runt mitt hus när vi kom hem! :) Mohaha! Nej nu är det dags att sätta lite fart här!

Ja då var man hemma igen! Trött och sliten...

Kategori: Allmänt

img_3419 (MMS)

Ja då var man hemma igen! Trött och sliten efter en intensiv men underbar vistelse i Malung under dansbandsveckan! Varenda år när det är dags att åka hem blir man deppig för att det redan är över... Men nu är det bara att vila, tvätta, packa om och ladda för en vecka i Strömstad med FUB-gänget!

Sulan har gjort sitt! Men är man på dansba...

Kategori: Allmänt

img_9400 (MMS)

Sulan har gjort sitt! Men är man på dansbandsveckan så är man! Nu har solen tittat fram och vi njuter av både bärs och musik nere i Grönlandsparken! Härligt äre!

Tjihooo!! Partyt bara fortsätter här i Mal...

Kategori: Allmänt

img_9865 (MMS)

Tjihooo!! Partyt bara fortsätter här i Malung! Igår lagade Jannica och Magnus go middag till oss alla 15 och sedan bjöd jag och Erri på ett litet dansbands-quiz! Riktigt lyckat och uppskattat! Nu laddar vi upp i öltältet till toner från The Playtones!

Skål och god förmiddag!  Då väntar en ny o...

Kategori: Allmänt

img_4497 (MMS)

Skål och god förmiddag!  Då väntar en ny och spännande dag här i Malung! Regnet öser fortfarande ner, men det sägs att det ska bli uppehåll i e.m. Vi laddar upp här lite nu så att vi inte ska frysa sen när vi ska ner till Grönlandsparken och lyssna på Arvingarna! Hi hi! Sen vankas det middag à la Magnus och dans till Streaplers, Flamingo, Arvingarna, Thorleifs m. fl.

Ja trots att inte vädergudarna är med oss ...

Kategori: Allmänt

img_0102 (MMS)

Ja trots att inte vädergudarna är med oss så försöker vi hålla humöret på topp! Det har blivit en del öl och vin idag... ingen dans alls! Men trevligt sällskap och lite häng bland bussar och annat så det har varit en mkt fin kväll!

Nu är vi på väg! Och när man åker bil, så ...

Kategori: Allmänt

img_7907 (MMS)

Nu är vi på väg! Och när man åker bil, så många,  såpass långt, så gäller det ju att samsas när det gäller musiken... Eller ja, offra sig som vi så fint uttrycker det! Magnus var helt enkelt på tok för trött på 3 brudar som nynnade till Arvingarna... Undrar hur mkt han får stå ut med innan vi är framme..? Känns som att första ölen inte är långt borta nu... ;)

Malung here we come!

Kategori: Allmänt

Ja då var det äntligen dags igen! Som vi väntat, som vi längtat! Det är dags för dansbandsveckan i Malung! Jihaa!

Jag har försökt packa hela dagen. Jag hatar att packa! Jag tar med mig på tok för mkt jämt, och ändå visar det sig tillslut att jag ändå inte har något med mig som matchar. Hur käckt är det?

Nåväl, nu orkar jag inte mer så det får duga! Och om inte annat så fokuserar jag istället på dansen, ölen, sällskapet, musiken och stämningen!

Och tro mig, jag ska uppdatera!

So long!Vi hejade på Rhodoz! Och dom vann!!! Jiiih...

Kategori: Allmänt

img_2426 (MMS)

Vi hejade på Rhodoz! Och dom vann!!! Jiiihaa! Nu kör vi på och kvällen är ung! Eliten kör vidare! We are the best! Simple the best!

"Aj, nu fick jag fan hälsporre också!" - F...

Kategori: Allmänt

img_7677 (MMS)

"Aj, nu fick jag fan hälsporre också!" - Fröken Ekman Och hon som ska åka till Norrland och allt, det går ju fan inte.. ;)

När man fyller år får man väl ta en öl eft...

Kategori: Allmänt

img_0400 (MMS)

När man fyller år får man väl ta en öl efter lunch va? ;) För övrigt blev jag grattad på Systembolaget tidigare idag då kassörskan stämde upp i skönsång efter att jag visat leget... Ha ha! En ny upplevelse måste jag säga! Men födelsedagen hade också kunnat bli min dödsdag då jag höll på att bli påkörd av brevbäraren när jag var ute och promenerade så lugnt och försiktigt... Totalt livsfarliga de där gulingarna när dom far fram!!! Nä men skål då!

Sugen på att testa nåt nytt? Lite FÖTTfärs...

Kategori: Allmänt

img_1127 (MMS)

Sugen på att testa nåt nytt? Lite FÖTTfärssås kanske?

Det blev snabba ryck ikväll och vi bestämd...

Kategori: Allmänt

img_1791 (MMS)

Det blev snabba ryck ikväll och vi bestämde oss för att åka till Sigges Loge för lite dans och trevligheter! Nu har vi hamnat i husvagnen hos Bosse Bildoktorn för lite uppvärmning ;) Full fart!

Varför luktar det fisk i bilen? Joo, för v...

Kategori: Allmänt

img_5371 (MMS)

Varför luktar det fisk i bilen? Joo, för vi har ätit sill! Summa kardemumma! Vi laddar upp i bilen nu för lite dans till Mats Bergmans,  Donnez och Elisas i Vårgårda! Ska bli meganajs! Och min hals är mer svullen än någonsin! Känns som att jag ska svälja hela mandeln så jag kör skiten ur mig ikväll och ringer vc imorgon!

Skålar in semestern med mamsen! Fint äre! ...

Kategori: Allmänt

img_2867 (MMS)

Skålar in semestern med mamsen! Fint äre! Dock snurrar flyfän runt oss och mamma sprang efter flugsmäcken... Men se där! Istället fick hon tag i mattpiskan som hon nu tror att vi ska lyckas slå ihjäl de små liven med... Så det kan gå!

SEMESTER!!! Äntligen! Som jag har väntat.....

Kategori: Allmänt

img_6762 (MMS)

SEMESTER!!! Äntligen! Som jag har väntat.. Och längtat! Bye bye vardagen och hej lata dagar, sol, bad, dans, partaj och trevliga sällskap! Här ska njutas minsann! Hej hopp!

Idag är det slappt! Söndags-hänger hos sys...

Kategori: Allmänt

img_1162 (MMS)

Idag är det slappt! Söndags-hänger hos syster... Med tuppen! ;) Snacka om att vi inte är pigga!!! Är segare än segast idag... Mår ärligt talat inge vidare alls. Halsen är fortfarande tjock och svullen och locket har ännu inte försvunnit :( Orkar inte med mer oflyt nu! Men imorgon är det dags för jobb igen. Inne på slutspurten nu! På onsdag kl 15 är det semester!!!

Vi visar kusin Tobias va Borås går för! Ha...

Kategori: Allmänt

img_6586 (MMS)

Vi visar kusin Tobias va Borås går för! Han är med andra ord ute och gör stan osäker med mig, syrran och Patty! Wihooooo!

Efter en fullspäckad flyttdag så är det gö...

Kategori: Allmänt

img_9052 (MMS)

Efter en fullspäckad flyttdag så är det gött att relaxa lite på mamsens balkong med ett glas vin! Men jag är rastlös som en tok!!! Varför är alla mina godingar  bortresta samtidigt?!

En redig pissdag som höll på att sluta med...

Kategori: Allmänt

img_0576 (MMS)

En redig pissdag som höll på att sluta med att jag begravde mig i soffan med chips och cola! Men tack vare min fantastiska mor, som alltid finns där med öppna armar och kloka ord så är jag nu istället på väg till sandhem, med ett glas vin i handen för att dansa till CL och Elisas... Här ska vi skingra tankarna, och då är dans det bästa sättet!!! Tjiihooo!