sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Lite lätt-döv...

Kategori: Allmänt

Ho ho... Sitter här, proppmätt efter ej hejdundrandes frukost! Smaskens!

Hade en riktigt trevlig kväll igår som inleddes med middag på hotellet. Sedan blev det bowling och avslutningsvis ett besök på by-krogen! He he... Upptäckte nu på morgonen att jag har lakrits-shot intorkat i håret? Hmm... Mysigt :S

Min förkylning är jobbig som tusan! Nu har det slått lock för ena örat så jag tror ärligt talat att jag är stendöv... Det spänner och gör ont! :( Så typiskt!

Men idag är det en ny dag och jag är redo för nya äventyr!

Hoppas ni alla har en riktigt mysig helg!

Jag har blivit attackerad...

Kategori: Allmänt

... av någon sorts jäkla förkylningsvirus! Bra tajming måste jag säga! Tack så väldans mycket!

Har bäddat ner mig under dubbla täcken nu med raggsockarna på! För det har jag hört minsann, att frysa om fötterna, det ska man INTE! Och alvedon, det ska man INTE missbruka och ta i onödan... meeen det gjorde jag ändå! Visst är det kul att vara lite trotsig va?

Styr kosan mot Hälsingland imorgon igen så nu vill det till att sova bort skiten och hoppas på att vädergudarna är med mig imorgon!

Toodilooo!Ska kontot länsas tro?

Kategori: Allmänt

Bilen har varit inlämnad på felsökning idag! Jag kom dit i ren panik, berättade att jag ska åka lååångt imorgonbitti och bad på mina bara knän att han skulle hinna hjälpa mig idag. Jajjemän förstår ni, han måste fallit för mitt... eh... ja nåt i alla fall för klockan 18 var bilen redo att hämtas igen.

"Ja du, vi får nog boka in en mer djupgående felsökning när du kommer hem igen..."

"Jaha..? Hur mycket fel har du hittat egentligen?"

"Ja du kan åka med bilen imorgon i alla fall, hur långt du vill, men det rör ju sig om MINST 2 fel...och det verkar konstigt det här..."

"Okej...."

Just nu är jag överlycklig över att jag kommer iväg imorgon, men får ångest redan nu över att tänka på HUR mycket denna "djupgående felsökning" och åtgärder kommer kosta!!! Morr...

Men jag tackade och bockade över att han varit såå snäll och hjälpt mig med så kort varsel... Riktigt najs med sånt trevligt folk! ;)

Bilajäkel!

Kategori: Allmänt

Bilen krånglar igen! Jag blir så trött! Så imorgon blir det till att lämna in den för en felsökning... Jippi jao! Tur man skiter pengar...(!) Ne men visst... det känns helt okej.

Hoppas ni andra haft en något bättre tisdag!Bilder från fredagskvällen

Kategori: Allmänt

En otroligt rolig och flummig kväll! Ha ha! Bilderna säger ju en del...Gode Gud!

Kategori: Allmänt

Hade fest med kollegorna igår. Man kan väl säga att jag mår som jag förtjänar idag. Jag börjar jobba om 40 minuter... Så jag ska försöka ordna till mig tills dess... Hur det nu ska gå till?

Köss och hej

Hej mitt vinterland!

Kategori: Allmänt

Ja nog la det dig ett litet vitt täcke över Borås! Och jag måste medge att det faktiskt är en aning vackert!HUR SKA JAG PRIORITERA?

Kategori: Allmänt


Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!

Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag (och sen kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills tillbringat på toa) Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen annars är det illa!

Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem!
Och ett glas öl (jag minns dock inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, för du kommer inte ens märka det.

Man ska också äta nötter och bönor/ärter varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärter.  Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!

Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna, dvs. borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna/bönorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du
tillbringa en hel del tid i badrummet.

Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det funkar inte längre eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad vänd tillbaka,
i annat fall tar din promenad en hel timme).

Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.
Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några st kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet.
Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt, dvs. du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.

Du ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur. När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar.

Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt! t.ex. Duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv. Och då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det (du kommer behöva det)!

*suck* *stön*

Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärter), vet jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU.
Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt!

Ibland...

Kategori: Allmänt

Ibland...
när du gråter...
Ser ingen dina tårar...

Ibland...
När du har ont...
Ser ingen att du har ont...

Ibland...
När du är bekymrad...
Ser ingen dina bekymmer...

Ibland...
När du är lycklig...
Ser ingen att du ler...

MEN...

SLÄPP EN FIS!

Bara en gång...

Och ALLA vet...

Min humor befinner sig på en riktigt låg nivå ikväll. Bakfyllan kan få en redigt flamsig!

Härliga ungar!

Kategori: Allmänt

"De vuxna kan äta så mycket godis de vill, vara uppe så länge
de vill och sminka sig så mycket de vill.
Det hemska är ju att de inte vill det."
Louise, 7 år

"Jag tycker om att slå min syster. Inte medvetslös, bara så att
hon förstår allvaret."
Jörgen, 7 år


"Det är väldigt typiskt för föräldrarna att skylla på sina barn
om det till exempel inträffar en katastrof i lägenheten."
Oliver, 6 år


"Tjejer har långt hår för att man ska kunna bli kär i dem."
Gustav, 6 år


"Man kan använda gondol eller p-piller. Min katt väljer p-piller, men
den ska sterilieras när pappa får tid. Min katt har förresten inte haft
tid den heller."
Matilda, 6 år


"Jämställdhet betyder att mamman och pappan producerar barnen
tillsammans. Förr i tiden var det bara mamman som födde upp
barnet, medan pappan gick fram och tillbaka till banken."
Anette, 7 år


"Jag ska bli nekrolog och visa hur vädret blir på TV."
Joakim, 7 år


"Om lärarna också hade haft jobb så hade barnen inte haft
någonstans att vara."
Hanna, 7 år


"Jag ska bli polis när jag blir stor. Då ska jag slå alla i huvudet med
min batong, särskilt sura gamla tanter som skäller på fotboll."
Henning, 7 år


"Att vara ängel är ett typiskt kvinnoyrke."
Louise 7 år


"Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor"
Henning, 8 år


"Så flög Jesus upp till himlen, och där träffade han Jesus och
sitter nu på sin egen högra sida.
Det är helt omöjligt att begripa och ingenting att bry sig om."
Stina, 8 år

"Min hund är halvnorsk, men den är rätt fin i alla fall.
Den förstår ganska mycket med tanke på hur det kan vara om
man är halvnorsk."
Alex, 8 år

"I Belgien är alla husdjur grå. Eller så var det en svartvit tidning."
Matilda, 7 år

"Jag vet att det finns rymdvarelser. E.T. och Roger Pontare
och Raptur RX2. Men de är snälla."
Filip, 7 år

Kursutbud våren 2011

Kategori: Allmänt

Hittade lite spännande kurser inför våren...

Kurser för kvinnor

Kurs 1: Att umgås med kvinnor
Vi försöker sätta ihop grupper med fler än 2 kvinnor som ska umgås utan att tala illa om varandra på rasterna då vi sitter 2 och 2 i cafeterian. Dolda mikrofoner på damtoaletten dit deltagarna släpps i mindre grupper.
Kursmaterialet är något försenat. Enligt Berit på tryckeriet är dte för att "den där jävla subban på korrekturen, som tycker att hon är så snygg" inte kom i tid med grejerna.

Kurs 2: Navigering

Att läsa karta utan att vända den upp och ner när man kör söderut. Spännande övningar! Vi träffas på Ödeheden utanför Pajala och tar oss sedan ner till Malmö själva. Fastklistrad, rättvänd karta på instrumentpanelen monterar vi. Överlevnadspaket för 3 veckor, nödraketer, 8000 m snöre (fästs i bakre kofångaren vid starten) för er som kommer helt fel i början, parlör på ryska, finska och norska, samt 22 mobiltelefonbatterier ingår.

Kurs 3: Skopackningen

Vem säger att en garderob inte förmås att lagra 50 par skor till?
Lagom till vårsäsongens nya modeller kommer lär vi oss skyffla undan högarna med de där asgamla och pinsamma skorna som köptes in förra kvartalet. Samling hos Jönssons Hydualik & Press som också lånar ut verktygen.
Under hösten kommer en liknande kurs för badrumsskåp och damväskeförrådet.

Kurs 4: Finn 55 fel!

För nykära/nygifta kvinnor som har svårt att våga tala ut om de där sakerna som HAN ska ändra på. Vi lär er hitta både det ena och det andra som ni inte ens tänkt på. Kursen leds av rutinerade kvinnor med flera kraschade förhållanden bakom sig och Gudrun Schyman föreläser med sitt alltid aktuella "Har du snopp? Då har du fel!".

Kurs 5: Parkering på 10 minuter

Vi lär er att på bara 10 minuter få in en Nissan Micra i en 8-meters P-ficka utan mer än 2 kofångra-touchar. Samling vid flygfältet. Ta gärna med er handskar och sportdryck så undviker ni blåsor på händerna och blodsockerdilerium. För er som har mer pengar än tid kan vi erbjuda en Hummer Crusher istället med extra stor kofångare för 983 000:- Då behöver ni inte bry er så mycket om andra bilar vid parkering.

Kurser för män

Kurs 1: Hur man fyller på ispåsar
Kursen går igenom varje moment med diabilder.

Kurs 2: WC-papper

Är det sant att toalettpappret växer ut ifrån pappershållaren?
Diskussionsgrupp.

Kurs 3: Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering?
Och hur fäller man sedan ner den igen efter urinering?
Mycket praktiska övningar.

Kurs 4: Efter middagen
Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon?
Lösningar och exempel på videoband.

Kurs 5: Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa

Bilder och ljudband.

Kurs 6: Våga fråga efter vägen när du inte hittar

Berättelser ur verkliga livet.

Kurs 7: Lär dig skillnaden mellan din fru och din mamma
Rollspel.

Kurs 8: Hur man lär sig att älska shopping
Andningsteknik, meditation samt mental träning.

Kurs 9: Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen?

Körsimulator.

Bilar, bilar, bilar...

Kategori: Allmänt

Bilar är bra på många sätt... men när de krånglar är de lätta att hata!

Jag hann inte långt innan oljelampan började lysa och det började pipa och ha sig! Jag fick lite lätt panik och stannade så fort jag kunde och ringde pappa som fick rycka ut... Vilken tur va!? En liten skvätt olja och allt är förhoppningsvis återigen i sin ordning!

Och nu bara vräker det ner snö här i Borås och det är ruggigt och kallt som bara den! Har myst ner mig i soffan nu, tänt en massa ljus och ska bara njuta av att få vara inomhus!

Och by the way... Lägenheten var jättemysig... Men fruktansvärt brötig och stökig! Grejer ÖVERALLT! Hur kan folk leva så? Det kliade i fingrarna på en ju, man ville bara börja plocka! Men jag tror det blir kanonbra! Så nu är det bara att hoppas och hålla tummarna!

Utvilad!

Kategori: Allmänt

Åh jag har sovit som en prinsessa! Så idag känner jag mig, trot eller ej, pigg, alert och utvilad! Härligt härligt!

Jag och mamma ska iväg och kolla lägenhet strax! Hoppas innerligt att den är mysig, fin och precis så som man vill ha den... Spännande!

Och var är den där snän som alla pratar om? Jag hoppas vi slipper den...

Nej nu ropar kaffet ifrån köket!

Ha en go dag!

Hästlinimentet är min bästa vän!

Kategori: Allmänt

I natt SKA jag sova, det har jag bestämt mig för! Mamma har dränkt in min rygg och nacke med hästliniment nu så jag hoppas det och vetesäcken gör susen! Jäkla starka grejer dock.. Mamma tyckte det kändes som om fingrarna brann. Ha ha ha! Återstår väl att se om man vaknar upp som nån jäkla travhäst imorgonbitti...

Det blir lätt en ond cirkel detta hära... Rygg- och nackont som ger spänningshuvudvärk, som gör att man inte kan sova, vilket i sin tur gör att man blir trött, grinig och less. But hey! That´s life! Man kan bara försöka göra det bättre :)

Natti nattÄlska Glada Hudik-teatern!

Kategori: AllmäntHar ni inte följt "Elvis - Glada Hudik-teatern" på tv nu i höst MÅSTE ni bara gå in på svtplay och se avsnitten där!
Jag blir lycklig, jag blir glad, jag blir berörd! Tårar blandas med skratt...

De är så fantastiskt duktiga! Och jag är grymt imponerad av teaterledarna som startat upp nåt sånt här bra! Och jag ska banne mej gå och se en föreställning under deras Sverigeturné nästa år!

En liten uppförsbacke

Kategori: Allmänt

Jag stetar på i en uppförsbacke just nu känns det som. Allt tänkande hit och dit gör mig utmattad! Hur ska jag göra med allt? Önskar bara någon hade kunnat ge en alla svaren trots att jag innerst inne vet att allt löser sig i slutändan.

Har sovit ap-dåligt i natt. Börjar bli snorig. Är rädd att migränen snart är här och knackar på. Illa! VILL INTE! Och älsklingen är sjuk han med. Allergier, snuva och penicillinkur för lunginflammation... Lite lätt deppigt!

Jag har helt enkelt inte en bra dag idag... Men jag hoppas NI får en toppendag!

Och tack för kommentarerna om mössan och tofflorna jag gjorde till Dansbandsfrun. De värmer ska ni veta! ♥

Lördagen i bilder...

Kategori: AllmäntGumman ♥Mumsig välkomstdrink!

VärdinnanDumt att bara ha ett glas att drick ur...Bruttorna!!Blir så trött på mig själv ibland...

Kategori: Allmänt

Som ni ser har jag lite att stå i innan jobbet kallar... Kul!


Dansbandskampen

Kategori: Allmänt

Nej jag vet ärligt inte om jag blev så värst förtjust i den "nya versionen" av Dansbandskampen... För det första så saknar jag Peter Settman! Dansbandskampen ÄR Peter Settman! Christine känns inte äkta, hon låter nästan lite små-tyken emellanåt. Nej det är nåt jag inte riktigt klarar av med henne... Kan hon ens nåt om dans och dansband?

Jag är dock lycklig över att Thomas Deutgen är kvar! Denna underbart kunniga människa! Men tråkigt när det inte längre finns någon jury, utan bara kommentatorer... Varav den ena mest verkar lycklig HELA tiden... Allt är såå fantastiskt!

Och spådamen! Varför, varför, varför? Skulle det vara roligt eller? Snacka om att "tönta till" programmet ännu mer...

DONNEZ
Man blir glá bara av att se dom! Dessutom spelades det dragspel vilket jag är en aning svag för ;) Låten kunde ju varit en annan, blev ju lätt lite enformigt. Men jag hejjar på Donnez! Det är dansband det!

WIZEX
Kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker om hennes röst eller inte. Maffig på nåt vis. Men vad var det för klämkäck dans som genomfördes på scen?! Ingen dansbandskänsla för min del inte...

CC & LEE
Rockigt, rivigt och proffsigt! Men är det inte schlagerpop mer än dansband? Det känns liksom så "showigt". Men bra, det är dom!

RIGO & THE TOPAZ SOUND

URSÄKTA MIG! HALLÅ!? Vad var det där? Såg snarare palmer och after beach-öl framför mig än buggande dansfolk...

ELISA`S
Lite cool version av "Human" ändå. Kan nog bli bra, men är lite för färska i nuläget. Men nog finns det ett dansbands-sound där någonstans...Och återigen så är ju dragspel ett stort + i kanten ;)

JEPPES AND THE COWBOYS
Lite lätt tönt-varning eller? Visst, gillar man cowboys och att rida häst så... Men de satte verkligen sin egna prägling på låten. "Jeppebra"! Njääää....

WILLEZ
Söta pöjkar! Sångaren är ju lite av en "Kalles Kaviar-kopia". Go musik, men tyvärr lite gapig och taskig sång. Synd! :( Men det kan ju ordna upp sig...

PATRIK`S COMBO
Sikka lirare va! Men jag får lite mer after-ski-känsla faktiskt... Och låten blev hur tröööökig som helst!

PURE DIVINE
Här nsackar vi åtminstone dansband! En sångerska som faktiskt KAN sjunga och ett riktigt dansbands-sound!

SWEETSHOTS
Glatt och härligt! Go takt och redig show! Men lite jobbigt med 3 sångerskor...


Jävlar va jag gnäller.... nej, åter till soffan...


Hur pigg är man då?!

Kategori: Allmänt

En repris-söndag i soffan. Det är ungefär vad jag orkar med idag känner jag. (Jävla Minttu!)

Idol

Dansbandskampen

Grey´s Anatomy

Weeeei!

Va gör ni andra, hurtiga människor idag?

Minttun har talat

Kategori: Allmänt

Strumpbyxorna är avtagna, spetstrosorna är kastade! Jag hemlevererades i Doggen! Minttuflaskan tömdes och jag tackar Anders, Göran och Ove för en fruktansvärt trevlig kväll!

Och givetvis tackar jag även min stjärna Anna-Maria ♥ och Sara! Vilken kväll vi fick till!

Mer info och bilder kommer imorgon såklart!

Natti natti!

Knytkalas i Hedared!

Kategori: Allmänt

Hade en otroligt trevlig kväll igår... Det blev knytis med dans till Mats Bergmans! Dansant folk, go mat och goare dryck. Det fanns inget att klaga på!
Var vi hungriga eller var vi hungriga?

Skål!

Dags för dans!Tjo fadderittan!

KLUBBA!!!Man blir törstig när man sjungt en hel kväll minsann...Ja... och jag kunde ju givetvis inte låta bli att lira loss lite med grabbarna!Så ja.. jag tänker övertala grabbarna att jag ska få börja spela med MB nu...

Och tiden går ju alltid så fort när man har roligt! Ville aldrig att kvällen skulle ta slut! Men TACK allihopa för en riktigt riktigt rolig kväll!

Man vet att det är dags att byta underkläder...

Kategori: Allmänt

Knytis!

Kategori: Allmänt

Det blir galej ikväll... det kan ni lita på! Vi ska på knytkalas... med dans till ett mycket bra mogenband... Gissa vilket!? ;)

Stressar runt, som vanligt här nu för att hinna med allt som måste hinnas med!

Groggen är upphälld i alla fall och det är huvudsaken!

Trevlig kväll på er...och skål!

Manligt och kvinnligt

Kategori: Allmänt

ETT BLAD UR HUSTRUNS DAGBOK
Lördag kväll:
Maken var konstig idag. Vi hade bestämt en träff på Åhléns för att dricka en kopp kaffe. Jag hade shoppat med vänninorna hela dagen och jag tänkte att han kanske var lite sårad för att jag var lite sen. Men han sa ingenting om det. Samtalet flöt inte alls, han vara tystlåten. Jag föreslog att vi skulle flytta oss lite så vi fick tystare platser i cafeterian, så vi kunde prata. Han gick med på det men var tyst i alla fall.

Jag frågade honom om han hade bekymmer och han svarade: Inget speciellt.

Jag frågade om det var mitt fel att han var tystlåten och han svarade: Det är inget, inget du behöver bekymra dig om.

På vägen hem sa jag att jag älskade honom, han log och fortsatte att köra.
Jag kunde inte förstå hans beteende och jag vet inte varför han inte svarade på min kärleksförklaring.

Hemma kände jag att min man hade försvunnit långt bort, som om han inte längre ville hitta mig. Han bara satt och glodde på tv och verkade långt borta. Till slut gick jag och lade mig och maken följde efter en stund.
Förvånande svarade han på min kärlek och på mina smekningar, vi älskade, men han kändes fortfarande långt borta.

Kände att jag inte längre orkade, så jag tog upp saken med honom, men
märkte att han redan somnat.

Grät mig till sömns.

Jag vet inte vad jag ska göra. Är redan säker på att han har ett förhållandemed någon. Mitt liv är en katastrof.


ETT BLAD UR MAKENS DAGBOK:
Lördag kväll:

"Frölunda förlorade idag, men jag fick i alla fall knulla."

Heeeeelg!

Kategori: Allmänt

Efterlängtade helg! Har städat av fort som fan här hemma nu så jag bara kan göra det nödvändigaste sen... Lovely!

Ska bege mig upp på vinden nu för att försöka leta reda på mina betyg... Ska nämligen till Fröken Ekman ikväll och då vill det till att sköta sig vettni! ;) Nej då... mer om det senare...

Pöss och nyp i stjärta!Jag väntar på lugnet jag

Kategori: Allmänt

Jag har haft hemskt mycket att stå i och än är det inte över... Jobbar, flänger och far som en annan yrpanna! Fattar inte vad det är jag gör egentligen, men mycket är det.. HELA TIDEN! Jag bara längtar tills det lugnar ner sig och det finns tid över för.... Ingenting! Guuu så skööönt!

Imorgon ringer klockan tidigt, dags för sista arbetspasset för den här veckan. Men då är det bara full fart framåt för då är det helg och dags för inflyttningfest och grejer... Kuligt värre! :) Man kan ju inte missa något sådan ju ;)

Nej, nu ska jag slå stekpannan i huvudet så kanske det finns en chans att jag kan vara en hyfsat bra personal för mina brukare imorgon...

NATTI!


"Eh, jag skulle till Johan..."

Kategori: Allmänt

Fick verkligen uppleva hur det är att vakna med ett ryck imorse... Minst sagt! Vaknade av att telefonen ringde 06:19 och jag fullkomligt flög upp ur sängen! Kan säga att jag hann tänka många tankar där innan jag svarade... Men den första var ändå "SHIT; HAR JAG FÖRSOVIT MIG!?!?"

Kände inte igen numret, men svarade ändå.

"Sandra"

"Eh, oj... då har jag nog råkat ringa fel... Eh.. jag skulle till Johan..."

"Aha... okej..."

"Jag ber om ursäkt..."

"JA DET KAN DU FAN I MEJ TA OCH GÖRA DIN PIGGA MORGONJÄVEL! HUR FAN KAN DU RINGA FEL SÅ HÄR TIDIGT! HAR ÖGONEN GROTT IGEN PÅ DIG UNDER NATTEN ELLER? MEN LUUUGN BARA; HÄMNDEN ÄR JÄVLIGT FUCKING LJUV OCH JAG HAR DITT NUMMER!!!"

Okej... det sista stämmer väl kanske inte exakt ordagrannt, men.... He he...Måndag, måndag, måndag...

Kategori: Allmänt

Jag är supertrött! Trots att jag sovit som en stock i natt. Bara tanken på att jag snart ska iväg till jobbet ger mig rysningar i hela kroppen... Jag orkar helt enkelt inte. Men vad göra? Nån måste ju dra in pengar till hushållet så att säga... Så kämpa, kämpa, kämpa!

Igår kom kära Anna-Maria och lille valpen på besök. Det blev te-mys och tjöt, alltid lika härligt! Och visst är han bara fööör söt!? Man blir ju genomkär!!!

Och jag bara måste visa kort på hur köksbordet, väggen och allt därtill blev... Jag är faktiskt rätt nöjd...Nej nu ropar banne mej duschen på mig, bäst att lyda! Ha en go dag!Hjärtetårar...

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering igen ja! Men jag har ju haft kärleken på besök över helgen så man har ju haft liiite annat för sig än att blogga ;)

Hatar att tiden alltid ska gå så fort när vi ses. Tycker inte det var längesedan han ringde på dörren, men vips, nu är han redan borta igen! Det är megadeprimerande!!! Men vi har haft hur mysigt som helst så jag är glad över den lilla tiden vi fick trots allt. Men jösses vad det är jobbigt att säga hej då. Jag vänjer mig aldrig. Varje gång står jag där med en klump i halsen och tårarna bränner... Jag gör allt för att inte förstöra den positiva stämningen... Och så fort dörren stängts igen så släpper allt! Tårarna sprutar och allt känns bara sådär riktigt pissigt... Men jag får tänka på hans ord: "Men älskling, vi ses ju snart igen!"
Norrländsk logik

Kategori: Allmänt

 Två vänner, Bengan å Kjelle, från en norrländsk by sitter på den lokala pizzerian och snackar en eftermiddag. 

Kjelle säger rätt som det är:

- Jag är trött på att slita ute i skogen, jag skall tamejtusan skaffa mig en utbildning via Komvux och få ett bra och
välbetalt arbete!

Bengan tyckte det lät som en bra idé och en stund senare lämnar de pizzerian.

Dagen därpå går Kjelle till Komvux och får träffa en studievägledare som anmäler honom till fyra kurser:
Matematik, engelska, historia och logik.

- Logik? säger Kjelle. Vad är det?

Studievägledaren säger: Jag skall förklara.

- Äger du en gräsklippare?

- Japp.

- Eftersom du äger en gräsklippare, så borde du logiskt sett ha en trädgård.

- Det stämmer, jag har en trädgård.

- Eftersom du har en trädgård, så borde du logiskt sett ha ett hus.

- Ja, jag har ett hus.

- Och, eftersom du har ett hus, så borde du logiskt sett ha familj.

- Jag har en familj.

- Eftersom du har en familj, borde du logiskt sett ha en fru.

- Ja, jag har en fru.

- Och eftersom du har en fru, så borde du logiskt sett vara heterosexuell.

- Ja, jag är heterosexuell. Det är fantastiskt att du lyckades att få reda på allt det där bara för att jag äger en gräsklippare!

Full av entusiasm anmälde Kjelle sig till kurserna, tackade och skakade studievägledarens hand och skyndade sig till pizzerian för att
träffa Bengan och berätta för honom om sitt nyvunna studieintresse.

Han berättar om sin utbildning, och hur han anmälde sig till de fyra kurserna, matematik, engelska, historia och logik.

- Logik? Säger Bengt, Vad är det?

Kjell säger:

- Jag skall förklara.. Äger du en gräsklippare?

- Nääe.

- Men vafan Bengan..! Är du bög?!?

Äntligen en vettig fråga

Kategori: AllmäntUtmattad...

Kategori: Allmänt

När jag jobbat helg är jag alltid ledig 2 dagar. Skönt att vila upp sig, få sova ut och bara koppla bort jobbet i några dagar... Men inte denna gången inte. Har varit på möte idag och imorgon måste jag till jobbet för att utbilda ytterligare en kollega i datan. Orka! Jag som bara vill SOOOOVA!!!

Fick dessutom ett ryck efter mötet. Åkte och köpte färg, nya gardiner samt lite annat smått och gott. Kånkade upp mitt nyinköpta köksbord och stolar från bilen (äntligen!) och satte igång att måla det samt väggen som jag fantastiskt nog lyckats laga upp. Så nu är det allt på väg åt rätt håll! Och fint blire :) Men djävulen va pilligt och vilken tid det tar!!! Tänk, man skulle haft en karl va!

Hade dessutom färg överallt! Fattar inte hur det blir så... Tror jag lyckats skrubba bort det mesta i duschen nu i alla fall.

Nej, är totally utmattad så jag tänker med gött samvete slappa till en film nu.

Men vi hörs la! ;)


Det är över!

Kategori: Allmänt

Äntligen, äntligen, äntligen är jobbhelgen gjord! Jag känner mig trött, mitt huvud är psykiskt utmattat men jag är ändå lycklig kan man säga!

Ja... det var bara det jag ville berätta ;)


Rapport från dansen...

Kategori: Allmänt

Det inkom nyligen en rapport/uppdatering från dansen i Boråsparken ikväll...

"Har precis dansat värsta dansen ever! Bullen är grym i jämförelse! Bullen har rytmen i kroppen... den här killen hörde nog musik för första gången idag!"
- Jannica -

Kanske att jag trots allt ska vara glad och tacksam över att jag jobbar i helgen...? Mohahahaha...

Working girl!

Kategori: Allmänt

Jag har redigt go jobb-ångest kan jag lova! Alltid så här när man ska jobba helg! Fredagar som är så jumlans underbara annars! Men inte idag, för det är dags att jobba helg... 35 timmar! Wuhuu! Livet känns fantastiskt emellanåt :)

Så vi ses väl på måndag igen antar jag... OM inte jag får ett ryck innan dess!

Trevlig helg! Gör nåt skoj vettja!