sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Oj oj oj...

Kategori: Allmänt

... Va längesen jag bloggade! :( Fy skäms! Måste väl betyda att mitt liv är så tråkigt att det inte finns NÅT att berätta...

Fick mitt livs första migränanfall igår i alla fall. Usch och fy vad dåligt jag mådde... Kunde inte stå upp, så jag fick ligga i soffan med en kudde för ögonen för jag tålde inget ljus alls. Huvudet bara dunkade och jag mådde illa :( Riktigt riktig jävligt om jag får uttrycka mig fritt! Somnade gott tillslut...efter ett antal alvedon och mådde betydligt bättre imorse, dock lite hängig och seg.

Härligt väder har det blivit igen vilket känns underbart! Nu kan man bege sig ut i det fria och slipper sitta inne och singeldeppa. Manbehöver liksom inte känna sig så ensam längre.. Nu finns det alltid nåt att göra! :) Hoppas verkligen att det blir en bra sommar nu så man kan köra jeepen nercabbad hela sommaren. UNDERBART! Ska ha semester för första gången i mitt liv. Har inga direkta planer för sommaren, men jag kommer njuta av varje sekund jag får vara ledig... Ahh!

Gjorde min balkong lite sommarfin igår faktiskt. Planterade blommor i två balkonglådor, la på en grön balkongmatta och sen fick det bli en liten söt blomma på bordet med :) Så fiiint blev det. Tänk va lite blommor kan göra... :) Nu fattas det bara ett litet parasoll att ha på balkongräcket med.. Måste hitta ett svart/vitt så att det matchar möbler och dynor :p

Nej nu är det väl dags att avsluta för den här gången. Jobbar hela långa helgen så lite sömn skadar nog inte! Godnatt på er allesammans! Tjing tjing!

Ömma fötter och solbränna

Kategori: Allmänt

Då var det redan söndag igen.. förstå inte hur tiden kan gå så fort! Har varit en händelserik helg så det har varit trevligt.

I fredags var det 90-tals fest som gällde. Jag, Erika, Jannica och Jonnah dansade praktiskt taget skiten ur oss till goa gamla 90-tals låtar! Underbart! Mycket alkohol blev det dock och minnesluckorna var ett faktum igår :( Men , men så kan det gå! Huvudsaken var att vi hade roligt! image10
Bilden är väldigt suddig och dålig, men det beror på (den dåliga) fotografen!

By the way så har ju Jonnah permanentat mitt hår. Väldigt ovant, men fint. Blir lika chockad varje gång jag ser mig själv i spegeln! Just nu är håret väldigt slitet efter permanenten, men det ska förhoppningsvis bli bättre :)

Idag var det dags för Linnémarschen! Och i år tog vi oss an 14 km-banan! Varmt och kämpigt, men samtidigt härligt! Och med på köpet följde en go solbränna... ;)  Är faktiskt riktigt stolt över att vi tog oss runt så långt i denna värmen som har varit idag. Jösses amalia!

Ikväll var jag hemma hos Knallens familj och grillade, riktigt riktigt gott! Just nu vill man bara grilla hela tiden, känns som att man aldrig skulle kunna bli "mätt" på det. Sen var jag i alla fall både proppmätt och utmattad så det blev soffan resten av kvällen....

Då var det måndag igen...

Kategori: Allmänt

På nåt märkligt vis så är det alltid segt med måndagar, oavsett om man är ledig eller jobbar. Var uppe 5.30 imorse och var sedan hurtig och cyklade till jobbet...jo, ni läste rätt, cyklade! Riktigt skönt faktiskt, man hinner liksom vakna till på vägen till jobbet. Hade en riktigt kaotisk morgon på jobbet. Vissa boendes humör var inte på topp vilket uttryckte sig i båda skrik, gap och fula ord. Ah! Ibland fattar jag inte hur man har tålamod..?!
Hade blivit riktigt skönt väder lagom tills jag slutade vid 14.00 så jag cyklade hem och la mig sedan på balkongen för att pressa lite :) Underbart ju! Älskar våren och sommaren!