sandragee

OM ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET SÅ ÄR JAG ODÖDLIG

Dan före dan före dopparedan

Kategori: Allmänt

Ja, julen närmar sig med stormsteg... och jag hänger inte alls med! Vart har tiden tagit vägen? Kan inte fatta att det är julafton om 2 dagar. Helt otroligt!

Sov länge idag. Skönt att slippa gå upp till väckarklockan måste jag säga. Och som vanligt har jag fått ägna en ledig dag till att tvätta! Det är ju verkligen hur boring som helst. Men tyvärr ett måste... Solade på eftermiddagen med Sabbe. Men vi tyckte nog allt att det tog dåligt idag...också... he he..

Var och fikade med Nina på Viskan och tjötade. Lite skvaller och uppdateringar om det senaste som hänt ;) Nyfikna? Hehe.. Skämt å sido. Det var mycket trevligt och jag önskade att man vore bättre på det här med att ses och höras av. Men tiden bara rinner iväg och alla har så fullt upp med sitt och sig själva. Hemskt tråkigt, men så sant som det var sagt.

Annars har jag väl legat i den här soffan, precis som vanligt! Inte konstigt om jag växer fast här snart och behöver skäras loss. Suck. Får i så fall hoppas på en rejäl kniv och en riktigt snygg "loss-skärare"... Wuhu ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: